utforma ramlösa glasdörrar dusch för badkar

Steg 1 – Mät ditt badrum

Steg 2 – Börja Design

Steg 3 – Skala Design

Steg 4 – Har Design Made

Installera ramlösa glasdörrar dusch i ett badrum har blivit mycket modern, och många människor betalar en hel del pengar för att få dessa duschväggar monterade i sina hem. Ramlösa glas dusch enheter kan monteras i en rad dusch kokkärl eller badkar med duschmunstycke anslutningar, och valet av konstruktion vidgas hela tiden. Om du planerar att passa en ramlösa glas dusch dörr till området kring ett badkar, och du inte har hittat helt rätt design som passar dig, varför inte prova att utforma det själv, och har en expert göra den färdiga produkten till din egen planer. Designa din egen ramlösa glasdörrar dusch för badkar bör göras enkelt, även av ett hem förbättring nybörjare, och följa några enkla regler kan göra arbetet går mycket smidigare.

Innan du börjar sätta din design för en ramlösa dusch dörr på papper, bör du först ta några mätningar av ditt badrum. Bestäm var i badkaret du vill dusch dörrarna ska vara. Har badet måste ha en dörr båda sidor? Om så är fallet, sedan mäta längden på badet från duschen uttaget på väggen, där du vill att dörren till förlängning. Mät sedan höjden ovanför badkaret till taket. Du bör också ta allmänna mätningar av badrummet så att du kan producera en skalmodell av rummet på papper.

Börja med att skapa en serie av dörr former på papper. Det är en bra idé att besluta vid denna tidpunkt hur högt du vill att dörrarna ska vara. Något mellan 4 och 5 fot ovanför nivån på badkaret bör vara lämpliga, förutsatt att ditt badrum har rätt höjd. Du bör sedan bestämma om du vill att din dörr att vara i nivå med toppen av badkaret, eller om du vill att det ska hänga ner lite på insidan.

När du har en fast utformning av dörren, kan du nu placera den i skalenlig modell av badrummet. Beräkna storleken på dörrarna i jämförelse med resten av rummet. Detta är ett bra tillfälle att ta reda på om de kommer att göra resten av badrumsmöbler ser små, eller om de kommer att vara tillräckligt stort för att skydda badrumsgolvet från en blötläggning. Justera dörr design tills du får den perfekta höjden för dina behov.

Det sista steget är att hitta någon att ge design till dina önskemål. Skickliga glastillverkare och fräsar kan hittas i telefonboken. Du kanske upptäcker att du vill att din dörr att vara gjorda av återvunnet glas, eller med hjälp av energieffektiva metoder, som kan göras av personer med rätt kompetens. Hitta någon som är intresserad av din design, och få dem att göra en kopia innan du köper det slutliga resultatet.