utforma exteriör anpassade fönsterluckor

Ta noggranna mätningar

Bestäm Shutter Material

Bestämma Slutar Syfte

Många hem kräver anpassade fönsterluckor för exteriör. De flesta tillverkare tillåter anpassade mätningar. Om du försöker att ersätta gamla fönsterluckor på en mycket gamla hem, kan du bli tvungen att utforma en slutare för ersättare. Även med en ny konstruktion, om det finns en viss utseende du har i åtanke och inte kan hitta exakt vad du vill, är designprocessen för anpassade fönsterluckor inte alls lika skrämmande som det verkar. I allmänhet är mätningen avgörande för hur mycket utrymme du har för design. Mycket små och alltför stora öppningar kommer att begränsas om vilken typ av slutaren vara praktisk.

Den korrekta mätningen av fönstret för anpassade fönsterluckor är den exakta glasytan. Mäta öppningen vid flera punkter över hela bredden och höjden. Kontrollera kvadraten på varje öppning genom att diagonala mätningar från hörn till hörn. mäta också djupet av varje fönster från ansiktet av ramen till framsidan av huset. Efter mätningar, anteckna varje dimension. Rita varje öppning som man mäter. För andra berättelse eller högre fönster, använda en stege att komma åt. När du är klar mätningar av varje fönster, rita exakt på rutat papper. Detta kommer att ge dig ett bättre grepp om variansen mellan öppningar. Om du har tur kan du hitta en tillverkare som kan fylla din beställning enkelt.

När alla öppningar har skissat, kan du bestämma vilken typ av slutare du är intresserad av att placera på ditt hus. Olika arkitektoniska stilar passar varje hem. Till exempel, om du har en klassisk Florida bungalow, Bahaman anpassade fönsterluckor är perfekt. Om ditt hem är äldre och du är mer angelägen om att bibehålla arkitekturen kommer din design vara mer konventionell.

Anpassade fönsterluckor är tillverkade av trä, aluminium, vinyl, stål och glasfiber. Om dina jalusier är rent estetiska, kommer ditt beslut att bero på färg tillgänglighet. För storm fönsterluckor, måste du följa lokala föreskrifter. Det finns luckor som utför orkanskydd, samt lägga till utseendet på ditt hem. Trä och stålluckor kan målas vilken färg som helst, medan vinyl fönsterluckor kommer att ha färgen inbäddad.

Anpassade fönsterluckor som är rent för design i allmänhet tillverkade av aluminium eller vinyl. Husägare kan välja mellan en mängd olika färger för att förbättra sina fönster. Om ditt material val är trä, kan du ganska väl måla dem vilken färg önskas. På fungerande fönsterluckor, skulle den enda hårdvaru val vara gångjärn, lås och handtag. Dekorativa luckor i allmänhet louvered utan utsatt hårdvara. Beroende på ditt val, kan hårdvara behöva bytas från tid till annan.

Nu när du har grunderna beslutat, ta en tillverkare. Välj enligt dina viktigaste funktionen först. Detta kommer att bestämmas av om slutaren måste orkan certifierade. Om din viktigaste funktionen är lågt underhåll, kommer du troligen välja ett företag som specialiserat sig på vinyl eller glasfiber. Om äkthets den arkitektoniska stilen i ditt hem är viktigast, kommer du vill välja en tillverkare som specialiserat sig på historiskt bevarande. I allmänhet har varje tillverkare sina egna riktlinjer mätning. Var noga med att följa anvisningarna för att mäta dina egna luckor noga.