utforma ett hörn köksskåp att utnyttja utrymmet

Ett hörn köksskåp kan vara en problematisk del av köksdesign, oavsett om det är en del av en ombyggnad projekt eller nytt kök konstruktion. Men det finns flera olika sätt att utforma ett köksskåp så att det kommer att finnas utrymme effektivt och lätt att använda för nästan alla hem kock eller husägare.

Steg 1-Utvärdera Hur man använder Space

Ett av de primära problemen med hörnköksluckor är att de ofta är underutnyttjade och utrymmet hamnar spillo. Tänk på vad du vill spara i hörnskåpet och hur det bäst passar i det tillgängliga utrymmet. För vissa kockar, är ett hörnskåp en möjlighet att lagra kökstillbehör eller objekt som sällan används, men behöver en stor tomt utrymme för förvaring. För andra husägare, kan ett hörnskåp vara en utmärkt plats att lagra objekt som de vill gömda från användning eller inte lättillgänglig för andra. Bestäm hur du vill använda utrymmet och vad du vill spara i hörnskåpet.

Steg 2-Utvärdera hörnskåp lagringsalternativ

Det finns flera lagringsalternativ tillgängliga för hörnskåpet

Steg 3-Mät utrymmet

Mät höjd, bredd och djup av det tillgängliga utrymmet. Om du redan har befintliga skåp, kan du välja att matcha disken höjd eller andra mätningar för att hålla allt konsekvent.

Steg 4-Välj ett skåp stil och Finish

Det finns många olika köksskåp stilar och ytskikt. Du kan besöka nästan alla stora hem förbättring center eller skåp återförsäljare och köpa skåp,. Stock skåp har begränsade val, men är lätt tillgängliga och kan ofta tas hem när du köper dem. Semi-anpassade skåp behöver vanligtvis beställs och tar ungefär fyra till sex veckor för leverans. Dessa skåp har fördelen av mer designalternativ och ytbehandlingar. Anpassade skåp är ofta utformade och skapade helt från scratch och kräver 8 veckor eller mer för leverans,. Om du designar ett hörnskåp att gå med befintliga köksluckor, kommer du antagligen att välja en stil och finish som matchar. Om du tar en skåpdörr med dig, det kommer att hjälpa i ditt val. Men om du väljer helt nya skåp, då val av stilar och utföranden begränsas endast av din budget och leveransplan.