utforma en säker lekplats i ett loft utrymme

Jessica Ackerman är en frilansande skribent med omfattande kunskap om inrednings estetik, inredning och feng shui. Hon har skrivit om allt från “gröna” dekorera att utforma ett sovrum för din tonåring rockstjärna.

Ett loft kan göra en underbar lekplats för barn. Inte bara kommer barnen älskar att ha en speciell plats att spela, men du kommer att hjälpa till att hålla leksaken röran ur resten av hemmet också. När man överväger en vindsvåning konvertering, är en av de saker du behöver tänka på ljudnivån. Om vinden öppnar upp över en annan primär vardagsrum, såsom vardagsrummet, du kommer att behöva bestämma om en bullrig lekrum är det bästa sättet att använda utrymmet. Men i många fall, platsen för vinden kommer inte att vara ett problem. Om vinden öppnar upp över den nedre våningen, kommer du också vill vara säker på att få en säker räcke installeras. Beroende på din budget, liksom dina inställningar, kan du göra en mycket genomarbetade loft lekrum, eller hålla det enkelt. Ofta alla barnen verkligen vill ha är en plats att leka med sina leksaker, ett bord och stol set, TV och videospel, och några bekväma sittplatser. Men beroende på storleken på din loft och intressen barn, kan du lägga till andra mer komplicerade funktioner.

Golv

Om vinden för närvarande inte har heltäckningsmattor, kanske du vill överväga att installera mattan, eller åtminstone lägga till några stora området mattor. Detta kommer inte bara att göra rummet mer bekväm att spela in, men det kommer att buffra några av overhead ljud i de nedre våningarna som orsakas av små fötter som kör overhead.

Separata lekplatser

Om du har mer än ett barn, kan det vara en god idé att skapa olika spelutrymmen i loft. På så sätt om ett barn leker videospel, kan den andra att läsa eller göra ett pussel utan att störa varandra. Lofts är alltid något av en utmaning på grund av den stora öppna ytor, och bristen på rumsindelningar, men du kan skapa en illusion av separata utrymmen genom att strategiskt placera möbler i grupperingar, eller ens med hjälp av rumsavdelare eller skärmar. Oavsett vad du väljer för lekrum, se till att det är hållbart och säkert, och inte riskerar att slås över av spel.

fönsterbehandlingar

Om din loft har stora fönster, planera för att lägga persienner eller nyanser. Detta gör det möjligt för dem att mörkna området för att titta på filmer, eller låta solen skina in när de spelar. Också, att kunna blockera ut solen när det blir alltför intensiv kommer att göra rummet mer bekväm.

Få barnets Input

Om barnen är tillräckligt gamla, be om deras synpunkter på att dekorera rummet. Även om många gånger det finns en önskan att hålla väggarna en neutral nyans i ett loft, särskilt om väggarna är synliga från nedre våningarna, kan du säkert få deras synpunkter på accentfärger, markiser och tillbehör. Se till att inkludera massor av lagringsutrymme för leksaker, precis som du gör med alla lekplats.

sovutrymme

Om din loft är stor nog, kanske du vill överväga att lägga ett par sängar. Även om utrymmet inte är utformad som ett sovrum, med ett par extra sängar komma till hands för Bal, plus många barn verkligen njuta curling upp på sängen med en god bok eller spel. Om du inte har denna typ av utrymme, kan du överväga att köpa några flip-out stolar eller kanske en futon för rummet.