utforma en inomhus utegrillen

Steg 1: Säkerhet

Steg 2: Anpassning

Steg 3: Dina Material

En inomhus grill grop är en av de mest tilltalande saker du kan ha i ditt hem. Detta kommer att skapa en lysande och fascinerande sätt att imponera på dina gäster. Men det finns många saker du behöver tänka på i din design.

Du måste alltid tänka på säkerheten först. Du kommer att laga mat över öppen eld som omedelbart ger faror att tänka på. Titta runt det område där du vill att din grill grop att vara. Gör en lista över potentiella brandrisker och ta itu med dem en i taget innan du fortsätter till nästa steg.

En inomhus grill kit kommer vanligen ligga i en gammal eller oanvänd eldstad. Du kan behöva anpassa detta om spisen är inte tillräckligt djup. Utforma ett stort inomhus utegrillen som alltid håller lågorna under det öppna utrymmet. Gör en lista över de verktyg du behöver för detta. Detta kommer att säkerställa att rök och ånga strömmar upp och ut ur skorstenen.

Det är en bra idé att använda samma typ av sten som för närvarande utgör den öppna spisen. Du kommer också att behöva hålla tätningsmedel och brandsläckare för att optimera säkerheten. Börja från botten av din design och göra en lista över material som du går.