uppfart is borttagning guide

Steg 1 – Sätt på Skyddskläder

Steg 2 – Förbered vägsalt

Steg 3 – Applicera Salt

Steg 4 – Skölj uppfarten

Steg 5 – Förebyggande åtgärder

Is bort från uppfarten är en av de påfrestande sysslor husägare måste genomföra under vintersäsongen. När det lämnas obevakat, blir isen på uppfarten en säkerhetsrisk. Fordonsdäck har dålig grepp på is, vilket kan utlösa en olycka. Du kan också lätt halka och upprätthålla allvarliga skador när du går på en iskall uppfart. Även is borttagning kan vara en ansträngande jobb, du skapa en säkrare hemmiljö när isen försvinner. En av de mest effektiva sätten att ta bort is är att använda avisnings salter. De sänker fryspunkten för vatten, vilket gör isen smälter bort. Välj en produkt som har fått betyget miljövänlig och som inte kommer att skada din uppfart. Med hjälp av en sådan produkt, kan du eliminera isen från din uppfart med hjälp av stegen som följer.

Bära ett par gummistövlar så att du kan gå bekvämt på isen. Ett par arbetshandskar hjälper till att skydda händerna från kemikalier. Var noga med att bära ett par långa byxor och en tung jacka för att skydda mot kylan.

Skaffa ett vägsalt från ett hem förbättring butik. Var noga med att få tillräckligt av produkten för att effektivt behandla hela din uppfart. Följ instruktionerna för att ordentligt förbereda blandningen. Vanligtvis, har saltet som skall blandas med vatten. Placera ingredienserna i en liten hink. Använda en sked för att blanda innehållet väl.

Börja i ena änden av din uppfart. Häll lite av blandningen på iced uppfart. Använd en push kvast för att sprida blandningen jämnt över en liten del av iskallt uppfart. Fortsätt att hälla blandningen i den intilliggande sektionen. Fördela blandningen med din kvast. Håll applicera salt tills alla delar av iced uppfart får behandling. Låt blandningen arbeta under rekommenderad tid.

Det är en bra idé att skölja din uppfart när isen har smält. Detta hjälper till att rensa den oljiga återstoden som vanligtvis är kvar från magnesiumklorid. Bered en lösning av varmt vatten och diskmedel i en hink. Tvätta uppfart med hjälp av en push kvast. Använd en trädgårdsslang för att skölja uppfart väl. Var noga med att använda rikligt med vatten för att rensa spår av salt och tvål.

Det hjälper om du skotta snö så snart som möjligt innan den komprimeras i is.

Du kanske också vill använda en is förebyggande behandling på din uppfart. Olika produkter finns tillgängliga på nätet eller från byggvaruhus. Var noga med den produkt du väljer inte har några skadliga effekter på miljön. Is förebyggande behandlingar bidra till att förhindra is och även göra det lättare att ta bort snö. För bästa resultat, måste du applicera produkten före snöfall. Kontrollera din lokala väderprognos för information om när snöfall väntas.