studentrum garderob organisation och dekorering

Komma fast i din college dormatory kräver studentrummet garderoben organisation samt inredning. Dessa tips hjälper dig att skapa en funktionell och attraktiv livsrum för din college år.

closet Organization

Syftet med garderoben organisation är att enkelt kunna få tillgång till allt du behöver. Bortsett från de objekt som du kommer att hänga i garderoben, vill du korta bokhyllor, förvaringsfack eller behållare för andra objekt. Om du väljer lagringsbehållare eller behållare, köpa genomskinliga ettor eller märka dem så att du vet vad de innehåller. Du kan också använda 3 sektioner eller tre lådor lagring hjul lagringsenheter. En annan bra idé hänger hyllor, som vanligtvis har sex fack och är utrymmeseffektiv.

studie Space

Du behöver en bekväm plats för att studera. Välj ett område i ditt studentrum att placera ett skrivbord och välja en som har inbyggd hyllor så att du inte tar upp extra utrymme med dina läroböcker och annat material. En bra ljuskälla för att studera är ett måste. Om du har tillräckligt yta utrymme, är en lampa med bra arbetsbelysning rätt väg att gå. Annars köpa en clip-on lampa att fästa till en närliggande hylla. Du kan placera en liten matta under bordet stol för en attraktiv accent.

sängkläder inredning

Okej, nu kan du få kreativ! Först väljer ett tema. Vill du ha nyckfull eller vettigt? Charmig eller sofistikerat? Nu när du har en titt i åtanke att gå ut och köpa ett täcke och ark uppsättning som skildrar den bild du vill projicera. Det är en bra idé att köpa en två-sidig Aren så att du kan ändra utseendet på ditt rum utan extra kostnad eller extra saker att lagra.

Wall Art och dekorationer

Med din vägg konst och andra dekorationer, kan du bo i ditt tema eller gå i strid med det. Om du bor i ditt tema och du valde att gå nyckfullt, kan du nu lägga till komiska affischer eller roliga fotografier av dig, dina vänner och familj till dina väggar. Den bästa tiden att gå i strid med ditt tema är när du har dekorerat din säng och studerade området i en sofistikerad och mogen mode. Du kan sätta upp film och band affischer, eller affischer med smarta eller kvickt ord, som visar att du menar allvar studera men fortfarande vet hur man har kul. Du kan också placera några konstnärliga skulpturer eller vaser runt i rummet, på skrivbordet eller byrå till exempel.

Du har inrett ditt studentrum att vara både snygg och organiserad. Att veta var din saker är och har en ren och organiserad studieområde kommer att vara ovärderlig för dig under denna tid av ditt liv.