studentrum dekorera och organisera

Jessica Ackerman är en frilansande skribent med omfattande kunskap om inrednings estetik, inredning och feng shui. Hon har skrivit om allt från “gröna” dekorera att utforma ett sovrum för din tonåring rockstjärna.

Studentrum inredning kan vara lite utmanande. När allt kommer omkring, är den genomsnittliga studentrummet storleken av ett sovrum, och när de bor i ett litet utrymme på heltid, organisera och kreativ inredning är av yttersta vikt. Det är ibland nödvändigt att utnyttja varje kvadratfot av utrymme, men med följande kreativa idéer för college bunden, kommer studentrummet dekorering och organisering vara enklare än någonsin. Överväga dessa enkla sätt att organisera och dekorera ditt studentrum, och omvandla en vanlig plats för att sova och studera i en välorganiserad och imponerande dekorerade plats att kalla hem när du är borta på college.

Dekorera och organisera studentrum utrymme på skrivbordet

Istället för att använda en dator skrivbord med mycket lite utrymme för att organisera college papper och andra förnödenheter, överväga ett studentrum skrivbord som ger en större arbetsyta. Välj ett skrivbord med lådor på båda sidor för extra lagringsutrymme, och köpa stapling kuber att placera på båda sidor av skrivbordet. Stapla dem så högt som är praktiskt möjligt, och använda kuber att organisera college papper och förbrukningsmaterial. Med skrivbordslådor och stadiga laminerade kuber, kommer du att ha alla lagringsutrymme du behöver för att organisera college nödvändigheter. Bäst av allt, kan sidorna och kanterna av stapling kuber anpassas och dekorerade med färg, skal och stick dekaler, eller elegant tapet.

Organisera och tapetsering ett kök

Oftare än inte ett litet college studentrummet fungerar som ett kök, vardagsrum och sovrum. För att göra en college studentrummet ser ut och känns mer som en plats att kalla hem, skapa en separat kök i ett tomt hörn av rummet. Istället för att köpa en mikrovågsugn vagn för en liten mikrovågsugn, köper ett hörn som syftar till att hålla en TV. De flesta har flyttbara hyllplan nedanför samt luckor på båda sidor. Använd hyllor och skåp att förvara nonperishable livsmedel. Det är viktigt att använda alla tillgängliga utrymme, och eftersom hörnen går ofta oanvänd, är detta ett bra sätt att göra det mesta rummet du har i studentrummet.

Dessutom, investera i ett litet kylskåp att hålla färsk livsmedel och drycker, och använda utrymmet på toppen för en dekorativ lampa eller annan lätta objekt som kommer att bidra till att göra studentrummet känns mer som hemma. Använd dekorativa magneter för att hålla viktiga anteckningar och påminnelser. Magnetiska bilder av nära och kära är idealiska för att dekorera ett kollegium studentrummet kylskåp. De kommer att tjäna ett värdefullt syfte, men de kommer också att lägga till färg och intresse för rummet.

dekorera Walls

Speglar är-måsten i en studentrummet, och när golvutrymmet saknas, inramade vägg speglar är ett utmärkt val. Inte nog med att speglarna tillhandahålla en plats för makeup och styling hår, men de kommer att göra rummet ser större och ljusare. Välj stora väggspeglar som samordnar väl med andra inredning, och om möjligt, hänga en över från ett fönster för att reflektera dagsljus. Om hängande en spegel över från ett fönster är inte möjligt, hänga två väggspeglar mittemot varandra för att förstora utseendet på rummet. Välj hög kvalitet dekorativa inramade speglar och de kommer att bli en del av inredningen som helst de placeras under många år framöver.

Förutom inramade vägg speglar, dekorera studentrum väggar som du skulle dekorera sovrum eller ett vardagsrum väggar. Välj väggkonst och väggdekor som gör studentrummet ser ut och känns mer som hemma. I stället för affischer, överväga att välja något lite classier och mycket mer sofistikerade, såsom smidesjärn inredning, metall vägg konst, och andra högkvalitativa väggdekor som passar dina personliga preferenser och stil. College är ett stort steg upp från high school, och studentrum inredning bör återspegla övergången till denna nya fas av college livet.

Dekorera och organisera vertikalt utrymme

När dekorera och organisera ett studentrum, dra nytta av vertikalt utrymme genom att installera hyllor. Sovsalar i äldre byggnader har vanligtvis mycket högt i tak med mycket oanvänt utrymme. Investera i robust hyllor för att hålla krimskrams och college nödvändigheter. Istället för att ta upp golvyta med möbler som håller kläder och sängkläder, väljer väggmonterad skåp. När college levande är en sak av det förflutna, monterad attraktiv vägg skåp och hyllor kan användas på annat håll.

Dekorera och organisera ett kollegium studentrummet verkligen kan vara mycket roligt. För många är det första gången hemifrån, och alternativen för att dekorera och organisering är nästan oändliga. Överväga dessa enkla studentrum inredningsidéer, och förvandla din college studentrummet i en imponerande och väl organiserad utrymme du kommer absolut att älska och minnas i många år framöver.