olika elektriska motorsåg mönster

Fördel av Design

Små och medelstora enheter

Medelstor Enheter

Större stora enheter

scabbard tillbehör

Inbyggda funktioner

Elektriska motorsåg mönster skapas för specifik användning och ger ett bra alternativ till tyngre, gasdrivna enheter som kräver mycket mer underhåll. Elektriska enheter är otroligt lätt och allt du behöver göra är att koppla in den, slå på den och du är redo att klippa.

Elektriska motorsågar är användarvänliga på grund av deras antivibrationshandtag och ergonomisk design. Den lätta designen orsakar elektriska motorsågar vara säkrare och lättare att använda, vilket gör dem till ett perfekt val för trimning och avverkning små träd. Den elektriska designen gör det enklare underhåll samt eftersom det inte finns någon behövs tillförsel av en gas och oljeblandning. Elektriska motorsågar inte avger de motbjudande, illaluktande rök i samband med bensindrivna sågar. De har dock fortfarande kräver användning av lämplig säkerhetsutrustning såsom skyddsskyddsglasögon och andningsmasker för att förhindra inandning av damm.

Små elektriska motorsågar med sparskär i 8 till 10 tum serien är lätt för någon att utöva och är avsedda för mycket små skär behov, såsom kapning av små träd. Lätta elektriska motorsågar ger snabba och effektiva nedskärningar som är perfekt alternativ till beskärning sheers och små handsågar. En liten elektrisk stångsåg inom detta intervall kan utövas av en operatör som är cirka 100 till 125 pounds med liten ansträngning.

Medelstora elektriska motorsågar i 10-14 tum sortiment kan är bra för avverkning lemmar med liten diameter som kan sjuka eller skadade. En tumregel för att skära en lem är att multiplicera baren och kedjan storlek med 1,5, till exempel, kan en 14-tums kedja och bar klippa en lem som är 21 tum i diameter.

Större storlek elektriska motorsågar med kedjan barer i 16-18 tum sortiment är bra för att skära större bitar av trä, såsom ved. Även lätta, dessa stora elektriska motorsågar är kraftfulla nog att hantera dagliga sysslor. Köp en batteridriven enhet och du är fri från bördan av att ha en elektrisk sladd för att dra runt det kan bli både ett irritationsmoment samt en säkerhetsrisk.

Elektriska motorsågar har några tillbehör. Den viktigaste är dock en skida som skyddar skärkedjan möjliggör säker transport och förvaring. Utan kedjeskyddet kan tänderna strimla material eller blir matt. Skidor kan behöva köpas separat och är oftast billiga.

Elektriska motorsågar kommer med många funktioner som gör dem lättare att hantera. En sådan funktion är verktygslösa tänder justering, detta gör det möjligt för konsekvent spänning under drift så att du inte behöver stanna ofta för att dra kedjespänningen med ett verktyg. En ytterligare funktion är en automatisk bar oljekanna som håller kedjan ständigt smörjas medan du kör. Automatisk broms-ner stoppar kedjan från att köra när avtryckaren släpps. Detta gör det möjligt för en användare att sätta enheten ned omedelbart efter att ha gjort ett snitt.