körning skruvar och spikar

Steg 1 – pilothål

Steg 2 – Isättning Gips Anchor

Steg 3 – Installera eller skruvar

Det finns en debatt mellan användning av skruvar eller gips naglar. Professionella åsikter i ämnet pekar på användning av naglar och inte skruvar. Monetära och tidsbegränsningar faktor i detta yttrande. Gips naglar är billigare och kan installeras snabbare än skruvar. Detta är bra för entreprenören slutresultat men inte alltid för kunden. Om du hänger gips själv sedan använda skruvar är vida överlägsen med spik. De kostar mer och ta lite mer tid att installera men till skillnad från naglar, kommer de inte dyker upp gips. Som årstiderna växlar gips naturligt expandera och kontrakt. Detta gör att hålen att expandera något och, med tiden, kommer naglar börja lossna och pop av gips. Skruvar, å andra sidan, kommer grepp det inre förening med gips samt träregel de drivs in. Artikeln som följer kommer att visa dig hur man korrekt driva skruvar samt naglar.

Eller skruvar kan även tryckas ut ur gips under en lång tidsperiod. För att stoppa detta från att hända är det viktigt att installera ankare i gips. Dessa ankare hålla gips på plats och skruvar där de är tänkta att vara. Med gips upp och spola till varandra måste du hitta tappen eftersom gips måste fästas vid något betydande så det inte kommer att gå någonstans. När regeldetektor lokaliserar en stud använda borren för att göra en pilot hål genom gips och stud.

Pilothål är viktiga eftersom de ger dig en utgångspunkt för att trä ankaret och skruvar. Dessa hål kommer att hjälpa dig att hålla skruvar från vinglar som du installerar dem. Ankare hjälper skruvarna bo i en rak linje så att det inte kommer att skrota mot någon ledningar eller gå i krokiga skada stud. Ankare är mycket lätt att installera till gips. Placera försiktigt ett ankare i pilothålet. Håll ankaret på plats med handen och använda hammare knacka försiktigt ankaret. Målet med detta är att utnyttja ankaret tillräckligt hårt att det kommer in i pilothålet som du borrade i gips men bara ca 1/4 av vägen.

Med ankare på plats kan du nu sätta skruvarna. Placera huvudet på skruven i ankaret så långt det går utan att man måste tvinga det. Använd elektrisk skruvdragare och tvinga Gips skruv djupare inuti ankaret. När skruven träffar motstånd det kommer att driva ankaret och sig själv i gips och stud. Som de skruvar vrids de orsakar ankarna att öppna upp och bädda in sig själva in i gips och tappen tillsammans med skruven.