gör det själv i mark pool byggnad tips

Innan du börjar

Typ av pool

gunite

VVS

Däck

Om du bygger en gör det själv InGround pool, kan det verka som om du biter av mycket arbete. Du är, men det finns sätt att göra livet mycket enklare när du arbetar.

Innan du börjar gräva din gör du det själv InGround pool, få några bygglov behövs och kontakt allmännyttiga företag att se till att du inte kommer att gräva igenom alla ledningar eller rör.

Det finns två typer av inground pool gunite och glasfiber. Det är lättare att arbeta med glasfiber som du behöver bara att gräva hålet och sätt i poolen.

Om du arbetar med gunite, vara medveten om att det tar 2 veckor att bota innan du kan sätta plattor i poolen. Hålet för poolen måste också vara fodrade med armeringsjärn.

Om du inte är en erfaren rörmokare är det lämpligt att använda en professionell rörmokare. Installation av vattenledningar och avlopp kan vara ganska komplicerad och kräver särskilda verktyg.

En bra gör det själv inomhuspool kräver ett däck. Vänta med att sätta detta i förrän efter plattsättning på poolen är klar. Beroende på lokala föreskrifter, kan du även behöva bygga ett staket runt poolen för att det ska vara lagligt.