gör det själv båt fönster toning

Steg 1: Skär Boat Window Tint

Steg 2: Tvätta Windows

Steg 3: Ta bort Återstod

Steg 4: Sugskrapa

Steg 5: Applicera Tint

Steg 6: Jämna ut Tint

Steg 7: Värm Tint

Steg 8: Upprepa

Tillämpa båt fönster nyans till fönstren i båten har många fördelar. Med tonade rutor du öka privatliv, skydd, UV-ljus filtrering och utseendet är mycket skarp. Det finns många skäl till att vilja ha tonade rutor på båten, men detta är inte en enkel gör-det-själv-uppgift. Toning fönster kräver övning och skicklighet. Du måste följa anvisningarna exakt och vara extremt noggrann med både mätning och kapning. Även yrkesverksamma hitta uppgiften svår, så bedöma din egen skicklighetsnivå innan du fortsätter.

Skär filmen till storleken och formen på det fönster som du vill att nyansen. Använd ett glas ombord som att klippa och sätta bitarna åt sidan så att de är redo när du har förberett fönstret.

Med hjälp av tvål blandning, spraya på insidan av fönstren och ren med en svamp, var noga att avlägsna all smuts. Du kommer att vilja tillämpa nyans till de inre fönster och du vill vara säker på att de är helt rena innan toning.

Ta bort eventuella vänster över rester med en rakkniv. Var mycket försiktig med detta vasst verktyg, men vara exakt lämna något bakom. Det är absolut nödvändigt att glas rengöras fullständigt.

En sista steget i reningsprocessen är att gå över glaset med en gummiskrapa från topp till botten. Detta är din sista chans att avlägsna alla spår av rester på fönstret.

tillämpas noggrant färgton till fönstret. Var noga med att inte låta några bubblor utvecklas under ytan. Ta ansökningsprocessen mycket långsam och lätt. Ha inte bråttom eftersom det är den svåraste delen av processen.

Använda benverktyget, jämna ned kanterna på färgton. Ta den hårda kort över dem också, för att se till att de kommer att stanna på plats.

Använd en hårtork (eller en värmepistol om du har en) och värm färgton. Med den andra handen, kör skrapan från sida till sida över den uppvärmda nyans. Arbeta horisontellt. Detta kommer att hjälpa till att avlägsna eventuellt överskott av fukt på glaset som kommer att förhindra färgtonen från försegling.

Upprepa dessa steg alla fönster du vill tona.