Glöm inte att packa dessa sex sommar utflykt-måsten!

ämnen

Oavsett om du går till en kock ut på en väns hus eller gå till djurparken med din familj, är det viktigt att alltid vara beredd. Mellan insekter, den varma sommarsolen, och oväntade händelser, du vet aldrig riktigt hur utflykten kommer att panorera ut.

Nu är vi inte ute efter att skrämma någon till vistas inomhus hela sommaren. Men vill DIY laget att främja sommar säkerhet oavsett utflykt du kan hitta dig själv på.

Så, innan du packar för din bilsemester Grand Canyon eller romantisk dag under månskenet, se till att du har packat allt du behöver för att du inte utflykt från att förvandlas till en mardröm!

När du planerar en rolig dag, bör du alltid vara säker på att skydda huden. Detta är en av de viktigaste sakerna som du kan göra för din hälsa.

Solbränna, blåsor, och hudcancer är alla konsekvenser av att inte använda rätt mängd av solskyddsmedel. Om du simmar eller gör andra aktiviteter utanför, kanske du inser inte hur mycket sol du får. Men du måste tänka framåt och tillämpa solskyddsmedel i förväg.

Kom också ihåg att när du svettas eller simning sprayen kommer att börja komma ut, så se till att ansöka på nytt när du få ut av poolen eller ta en paus i vandringen.

Med alla de sjukdomar som kan spridas genom myggor, är det konstigt varför människor fortfarande glömma att bära bugg spray när man går utomhus. Till exempel kan dessa irriterande buggar sänder West Nile-virus, malaria, gula febern, Zika-virus, och mer. Dessa flygande olägenheter är både vanliga och dödliga, och det är viktigt att vi kommer ihåg dem när man går utomhus på sommaren väder.

Myggor ge sig till känna i varmare, mer fuktiga förhållanden. Men det betyder inte att de inte är runt i kallare områden-bara knappt sett.

Insektsmedel kan pågå i flera timmar, så du behöver inte använda mer än ett par gånger under dagen eller natten. Men om du märker att du blir attackerad av myggor, bör du kontrollera märkningen på repellent.

Om du inte gillar idén att använda starka kemiska repellenter, prova att använda lavendelolja för att hålla dessa parasiter borta. Eller hålla din trädgård fri från skadedjur genom att odla några av de bästa krukväxter för avvärja buggar.

Folk tror ofta första hjälpen kit är overkill, men människors liv har räddats genom att bara ha en liten påse med det väsentliga praktiska i en nödsituation.

En Medkit bör ha grunderna: plåster, mediciner för brännskador, föremål vid en vrickning eller en paus, allergi mediciner, over-the-counter smärtstillande medel, och alla recept du kan behöva. Dessutom, om det finns något som du tror att du kan behöva, liksom extra vatten, snacks, eller mat att ta på en resa, tillägga att liksom.

Kom ihåg att en första hjälpen-kit gör inte mycket bra om du lämnar den i bilen. Så försök att ta med dig om du planerar att vara ute och omkring på en vandring eller bort från civilisationen en stund. Det är viktigt att inse att även om du inte planerar att ha en olycka på din utflykt, har grejer redo att gå kan spara tid, pengar och komplikationer. Dessutom, om en olycka inträffar, det kommer bara att vara ett gupp i vägen snarare än något som kommer att förstöra hela din dag.

En engångs poncho är en av de multi-purpose verktyg som kan vara bra på en dag på stranden samt en förmiddag vandra upp Appalachian Trail.

En poncho är bra för bara om någon form av sommar dag eftersom det är mångsidig och vattentät. Du kan vika den i farten och använda den för en provisorisk filt på en vacker stjärnklar natt, eller så kan du använda den under en regnstorm att hålla dina kläder så torr som möjligt. Det kan också hålla buggar utanför du i varmt och fuktigt väder.

Att föra längs en poncho är ett bra sätt att se till att du är redo för alla äventyr, liksom alla väder.

En ficklampa är också en underbar mångsidigt verktyg. Detta beror på att det inte bara kan lysa upp vägen i mörkret, men också signalera för människor att se dig och andra när du är ute tidigare mörkret.

Detta är en av de få tillbehör som är lätt att bära med dig oavsett var du är på väg eller vad du gör under sommaren. En ficklampa är lätt att bära i fickan, liksom på bältesspänne eller på din nyckelring. En ficklampa är bra eftersom allt som krävs är ett par batterier. Plus, genom att hålla en ficklampa med dig som är oberoende av den mobila enheten, behöver du inte oroa dig för att dränera mobilen eller surfplattan batteri, vilket kan vara avgörande i en nödsituation.

I denna dag en ålder får en telefon laddare verkar vara en no-brainer. Men det är ett utlopp fritt laddningsanordning bra att ha om din telefon är låg effekt. Helt enkelt ladda det innan du lämnar huset och ta med dig, redo att användas när batteriet börjar ta slut. Dessa fick laddare kan nu köpas på många närbutiker.

Vare sig du planerar en dag eller bara en enkel promenad i parken, något så enkelt som att inte kunna kommunicera får inte verka som en enorm fiasko. Men i händelse av en nödsituation, ett fulladdat telefon inte bara kan vara till hjälp, men kan också vara livräddande.