gips gemensamma band tekniker

Steg 1 – Cutting Tape

Steg 2 – Att sprida förening

Steg 3 – Fastställande av Tape

Steg 4 – Skrapning Gips Förening

Steg 5 – täcker Tape

Steg 6 – Finishing Touches

När drywalling det är viktigt att du lär dig om Gips gemensamma band och hur man använder det på rätt sätt. Gips gemensamma band bör användas för att täta skarvarna mellan skivorna. Utan användning av gips gemensamma band lederna kan spricka när du täcker väggen och avsluta det.

Fastställande Gips ark på väggarna är faktiskt ett av de enklaste och mest givande jobb som du kan göra runt ditt hus. Det är en mycket populär jobb som de flesta människor verkligen gillar att göra. Det är ett av de projekt som de flesta DIYers hitta den enklaste och är mest trygg med. De flesta husägare kämpar för att förstå varför de behöver använda gips gemensamma band.

Dessa instruktioner är för att använda papper Gips tejp som måste vara fast på väggen med hjälp av gips förening. Det finns också glasfiberband, som kan användas och även om detta pinnar av sig själv, är det mycket tjockare.

Skär alla tejpbitar så att de är rätt längd. När dessa är kapas till rätt längd att se till att de sätts i närheten av där de kommer att användas.

Sprid ett lager av gips förening längs tätningen som du vill täcka med gips bandet. Bredden på gips föreningen måste vara åtminstone lika bred som bredden av bandet om inte större.

Sätta bandet mot den våta föreningen på väggen och använda gips kniv för att trycka ned det gemensamma. Blöt kniven något och sedan köra den längs hela längden av bandet. Detta kommer att tvinga ut eventuellt överskott Gips förening från leden. Nu måste du lämna bandet för att torka över natten innan du gör något annat mot väggen.

Använd gips kniv för att skrapa bort någon av de ojämna kanter torr förening längs sömmarna. En del av dessa kommer att vara mycket svårt och det är därför du kan behöva använda båda händerna.

Använd en större gips kniv för att tillämpa en annan vapen förening som är samma bredd som bandet. Se till att du skrapa kniven längs fogen för att avlägsna eventuellt överskott förening.

Göra det möjligt för bandet att torka över natten igen. Sedan är det bara skrapa grov områden av föreningen ned igen med hjälp av gips kniv. Efter detta måste du använda en bit sandpapper för att se till att det gemensamma är helt slät. När leden är slät du är sedan redo att måla eller tapetsera rummet. Du kommer att behöva upprepa hela processen flera gånger på alla de olika lederna i ditt rum.