förställa din septiktank omslag: 3 idéer

Septiktankar är ett grundläggande behov av stugor att fungera korrekt. Men bara tänker på septisk systemet är obehagligt för de flesta människor. De flesta avlopp löper under många år utan underhåll men när ett problem inträffar är det viktigt att du kan hitta septisk tanklocket snabbt. Här är tre förklädnader för din septiktank lock som hjälper dig att komma ihåg var det är.

Old Tire

Välj ett däck större än tanklocket. Täcka hålet på ena sidan med skrot plywood eller plåt. Borra sedan hål i däcket och lägga rephandtag. Ställ däcket över locket, fyll med jord och planterar blommor.

Träbricka Rock Garden

Montera en trä bricka, stor nog att täcka din tank lock plus några, med hjälp av skrot plywood och två av fyra. Borra hål i två av fyra och lägga rep handtag. Ställa facket över tanklocket och skapa en stenparti i och kring brickan blanda det in i landskapet.

Skulptur

Placera en skulptur, önskebrunn, hund hus eller fågel fontän över tanklocket. En bra förklädnad kommer att smälta in i landskapet, ta bort lätt, och hjälper dig att hitta den septiktank lock i en nödsituation.