färga ett konkret bänkskivan: misstag att undvika

Underlåtenhet att testa i förväg

Inte Rengöring av Bänkskiva

Inte göra nödvändiga reparationer

Att misslyckas med att välja lämpliga Dye

Inte tillämpa Tillräckligt Coatings

Att färga konkreta bänkskivor är ganska enkel. Det finns dock några vanliga misstag som du kan tenderar att göra, vilket kan resultera i en ganska otillfredsställande resultat. Låt oss belysa några av dessa mer i detalj så att du kommer att undvika att göra dem.

Ett vanligt misstag är att tillämpa färgämnet alla på en gång. Det är bäst att testa den på en liten, osynlig område av bänkskivor i början. På så sätt kan du avgöra om du gillar resultatet, och även urskilja om färgen är enligt dina önskemål.

Ett annat misstag är inte rengöra bänkskivan ordentligt innan du börjar tillämpa färgen. Detta kommer att hamna resulterar i klumpiga resultat, på grund av mindre vidhäftning.

Vissa kan tendera att glömma inspekterar bänkskivan i förväg, så att kontrollera om eventuella reparationer måste göras. Sprickor och hål måste fyllas i innan du applicerar färgen.

Ett annat misstag är att välja en färg som inte är lämplig för betong färgning.

Otillfredsställande resultat ofta en orsakas av en ojämn applikation. Det är viktigt att tillämpa mer än bara en beläggning av färg. Det är också ett misstag om du inte tillräckligt med tid för den första beläggningen torka väl innan du applicerar den efterföljande.