enkelt byte installationsfönstret

Steg 1 – Ta bort din gamla Fönster och hårdvara

Steg 2 – Installera Sill Angle

Steg 3 – Kontrollera nytt fönster Mått

Steg 4 – Fyll tomvikt Karies

Steg 5 – täta den Pall

Steg 6 – Ställ nytt fönster i öppningen

Steg 7 – Fäst nytt fönster

En ny installationsfönstret behöver inte vara en formidabel utmaning, även om det kan tyckas komplicerat. Om du har beslutat att uppgradera din befintliga fönster och du har grundläggande hantlangare kunskaper och verktyg, bör du kunna avsluta detta fönster ersättningsprojekt. Här är några verktyg, material, och förslag som kommer att göra ditt jobb lättare,. Saker du behöver

Använd en bred mejsel för att ta bort skyddet inifrån ditt fönster, tillsammans med stopp och lister. Från fönsterkarmen bort alla vikter och sladdar. Därefter måste du ta bort den övre bågen. För att göra detta, bända ut hållplatser när du bor på sidorna och av gamla fönster, var noga med att undvika att skada stoppen som du bända loss dem. För fönster som använder metallspår, ta bort dessa spår genom att ta ut eventuella häftklamrar som håller dem. Detta gör att du kan ta bort ett spår, tillsammans med skärp.

För att installera tröskelvinkeln på mekaniska fönster, glidfönster, eller båge fönster, installera den 1/8 tum i baksidan av blind stopp. Att installera på svetsade fönster, fästa vinkel mot fönsterkarmen botten.

För att kontrollera det nya fönstret för att vara säker på att det kommer att passa ordentligt först stänga fönsterbågar och låsa dem. Placera nytt fönster i fönsteröppningen och kontrollera dess topp, botten och sidokanter att vara säker på att det kommer att passa ordentligt. Sedan tar det nya fönstret ut ur öppningen och ställ den åt sidan.

Använd glasfiberisolering för att fylla eventuella håligheter som är tomma. För att lägga till denna isolering i hålrummen, avbröt vikterna från repen, binda dem till isoleringen, och använda dessa rep slutar att dra isoleringen på plats.

Till båda kanterna-insidan och utsidan-avföring, tillämpa en stor mängd täta. Lägg caulk också för blinda stopp på sina ytterkanter, och till huvudet öppna övre kanten. Om å fönstret toppen du behöver ett huvud expander placera den på fönster toppen och lägga fogar på ovansidan. Om det behövs, tillsätt isolering mellan ram och header expander.

Med fönsterbågar låst in den nya fönster från insidan i fönsteröppningen. Placera den yttre ramen mot öppningen blinda stopp.

I skruvhålen på fönsterramen sidor kör i de medföljande skruvarna. För att installera ett huvud expander, höja det så att det är parallellt med öppningen toppen. Om det behövs, byt insidan stopp. In i utrymmet mellan fönsteröppningen och ram, packa isolering. Att undvika att göra fönstret bågen, undvika att tvinga isoleringen på plats.