ENDOKRIN luftkonditionering installation

Steg 1 – Hitta en plats för din Kondens Unit

Steg 2 – Välj en plats för din inredning Unit

Steg 3 – Välj din luftkonditionering

Steg 4 – Skär ett hål i ytterväggen

Steg 5 – Montera din Slangar och köldmedium linjer

Husägare vars hem har ingen central luftkonditionering och husägare inte kan installera kanaler i sina färdiga hem kan njuta av svalare luft under varmare månader genom att helt enkelt utföra en ENDOKRIN installation luftkonditionering. Om du är en av dessa husägaren och vill använda luftkonditionering för att kyla enskilda rum och utrymmen i ditt hem, och om du har måttliga hantlangare färdigheter, kan du installera en av dessa endokrina luftkonditioneringsenheter genom att följa fem enkla steg .; Verktyg och material som behövs

Du kommer att behöva en såld, plan yta utanför ditt hus, så nära som möjligt till den inre väggen som du planerar att fästa din luftkonditionering inre enhet. Om det behövs, bygga en 3 “X 3” betongplatta och placera kondensorn på denna säkra och platt platta.

Välj en innervägg där du kan fästa din inre enhet. Eftersom kall luft är tyngre än varm luft och kommer att sjunka, kommer din luftkonditionering fungerar mer effektivt om du placerar inre enheten så nära till rummet taket som möjligt. Väggen du väljer bör också vara nära den yttre kondensorn. Mät avståndet från den inre enheten plats på väggen till den plats där kondensorn kommer att sitta. Du behöver denna mätning så att om du behöver genom slangen innan du börjar installera luftkonditionering enhet du vet hur mycket att köpa.

Innan du köper din ENDOKRIN luftkonditionering vara noga med att läsa produkt tillverkarens garanti. Vissa produkter kräver en behörig elektriker eller rörmokare för att installera elektriska kretsar och VVS att undvika ogiltig garantin. Kontrollera också att se om kopparrör du måste installera medföljer luftkonditioneringen du planerar att köpa. Om slangen inte ingår måste du köpa det innan du kan installera luftkonditionering.

Använd din regeldetektor att lokalisera dubbar i din yttervägg där du kommer att skära ett hål för dig slangen. Vid märkning den plats där du kommer att skära din hål, vara säker på att det är mellan väggreglar och att du inte kommer att skära igenom alla elledningar. När du har identifierat den plats där du kommer att skära din hål, använd din cirkelsåg att göra snittet.

Fäst inre enhet monteringsplattan på väggen med hjälp av din nivå att vara säker på att plattan är nivån. Använd sedan dina träskruv för att fästa den på väggen. Genom hålet du har klippt i ytterväggen, sätter kopparrör och köldmedieledningar som följde med luftkonditionering, och köra dessa linjer till inre enhet,. Slutligen, anslut luftkonditioneringsenhetens slangar och linjer till det inre enheten och kondensor, sedan slå på enheten och börja njuta av den svala luften.