dricksglas

Lauren Ragland är en produktiv författare och redaktör som har frilansat i över 10 år för kunder som HBO, L’Oreal, Loews Corporation, Wieden + Kennedy, Shermans Travel, Prevention.com, och kroppen hälsa resurs. Förutom att ha sitt arbete presenteras i New York Interiors Quarterly, Designer Monthly och europeiska Homes & Gardens, hon co-skrev också en nybörjare manual till Internetbaserade inredning.

Under årens lopp har många av oss förvärva en samling av differenly formade och stora dricksglas som om de vore kännetecken från en förlorad tid. En fri 32-ounce plastmugg med neon bokstäver från den här återförsäljaren, en uppsättning MINIATYRFORMAT glasögon för saft till försäljning från en annan butik. Innan du vet ordet av ditt kök har tillräckligt med dricksglas för att släcka törst American League baseball team! Hmmm, förhoppningsvis inte! Kanske du inte kan stå ut med att en del med din samling av mix-matchade glasögon? Tja, bra, men låt inte dina inrednings klienter följa i dina fotspår.

Föreställ dig att en gäst, kanske en dignitär, besöker kundens hem. Denna person frågar efter ett glas vatten och hälsas med den enda pjäs packade diskmaskinen kommer att förkasta – en Pokemon kopp med en bifogad, böjbar halm. Naturligtvis kan alla parter närvarande skratta åt det ögonblick, men senare gästerna avvisar en inbjudan att besöka igen hem för dåligt förberedda, även smaklös värd.

Bortsett från sociala graces över vilka inredare har för lite kontroll, fundera över vad dricksglas kan lägga till estetik ett kök. En komplett uppsättning av glasögon som kompletterar färgschemat i köket kan bidra till att skapa stämning och harmoni. Ta alla detaljer tillsammans genom att använda liknande färger eller mönster. Som ett resultat kommer hela utrymmet ser oändligt mycket mer tilltalande för ögat. Inte bara kommer de attraktiva glasen lysa upp interiörer när folk använder dem, men också att de kan fungera som attraktiva bildskärmar.

Din uppgift bör vara att uppmärksamma mot attraktiva bitar och avleda fokus från föremål som är, medan funktionella, en skamfläck. Den fina glas är att det finns ingen ursäkt för din klient att inte ha väl utformade, samordnade bitar. De är definitivt tillgängliga, och de kommer i stora mängder för att passa en mängd olika smaker.

Låt oss först titta på några av de många stilar i dryck glasögon. Naturligtvis vet vi alla att de kommer i material som sträcker sig från lera och trä till plast och andra syntetiska material. För enkelhetens skull, låt oss hålla fast vid glasprodukter. En klient med eklektisk smak kan använda apparaten som visas här. De är gjorda av samma designer och finns i många olika färger och mönster. Även om de är dyrare än vissa skulle vara villiga att betala, är detta ett objekt som skulle pågå en livstid. De är mycket distinkt och färgstark, vilket gör dem perfekta att sätta på displayen, eller inom glas frontman skåp. Ordna dem med viss uppmärksamhet att utforma. Färgerna på dina glasögon bör hittas någon annanstans i köket, även om det är i mönster på en dishtowel. Matchande färger kommer att skapa sammanhållning inom loppet.

Ibland dricksglas kan vara dyrt, som kommer att hålla många från att placera dem i händerna på sina tre-åringar. Men för dem med små barn som på något sätt kommer att få glasen ändå, det finns mer prisvärda objekt. Dessa gröna retro ser glasögon är prisvärda och ändå skapa en tydlig stämning. Liknar de ovan glasögon, de är idealiska för visning. För en mer traditionell stil, se till tonade glasögon. Även om dessa glasögon är enkla, de är definitivt inte intetsägande. Någon av färgerna skulle ser bra ut. Föreställ dig ett kök målad gul eller blå eller röd med vita skåp som har glasfronter och en uppsättning av dessa glasögon inuti. De är ett bra sätt att avsluta ett färgschema.

Ett annat sätt att lägga till färg till ett kök utrymme utan att ändra färgen på kundens plånbok från grönt till svart (som i tom) är att färg samordna dina glasögon med varandra. Välj en regnbåge av färger som fungerar tillsammans och även plocka upp toner och färger från andra objekt i rymden. Dekorera med accent bitar, som denna lemonad pourer, är ett utmärkt sätt att skapa en rolig och en attraktiv miljö. Annars, en mix-match i samma, är medelstora glasögon en fin touch.

För en mer elegant utseende, kommer dessa ingraverade glasögon göra susen. De har varit populära sedan många år tillbaka. När du använder en uppsättning som har samma design för att accent ett rum, lägga till lite variation genom att blanda upp storleken på glasögonen. Observera i detta foto som bakgrunden är svart. Klara glas fungerar bäst när det finns några dramatiska färger i rummet för att lägga kontrast. Till exempel skulle dessa glasögon ser slående på en mörkblå eller mahogny-färgad hylla.

Mycket att välja vilka glasögon är lämpliga beror på smak av dina kunder. Det är upp till inredningsarkitekt att introducera kunden till nya och innovativa sätt att förbättra en plats. Attraktiva glasögon är en liten sak, men tar tid att sköta alla de små detaljerna kommer oändligt förbättra den estetiska kvaliteten på ett hem.