dräneringsrör installations misstag att undvika

Misstag # 1: brist på planering

Misstag # 2: Att undvika Utilities

Misstag # 3: Blandat Pipe Nivåer

Installera dräneringsrör kan vara en utmaning, men nödvändig process för att säkerställa hälsa i ditt hem. Om du är i behov av ett dräneringsrör, men inte har en, kan du riskera saker som skador på grund av ditt hem, ruttnande din trädgård eller ens ge en plats för myggor till boet och kompis. Med tanke på svårighetsgraden av alla dessa problem, är det väl värt mödan att installera ett dräneringsrör på din fastighet om man är nödvändigt. Här är några vanliga misstag att undvika, så att du kommer att vara redo att omdirigera ditt vatten till ett säkrare, mer önskvärd plats.

Det bästa sättet att säkerställa att din dräneringsrör installationen går i lås är att se till att du planera processen ur alla tänkbara vinkel, se till att inte förbise ens den minsta av detaljer. En av de mest förbisedda, men viktiga detaljer är där vattnet dräneras till. Du måste se till att inte installera avlopp för nära grunden för ditt hem. Se till slutet av ditt avlopp är minst 6 meters avstånd från din foundation. Med utsikt över det här steget kan leda till röta ditt hem foundation, vilket i slutändan kommer att leda till mycket större problem i framtiden.

Se till att du vet exakt var du gräver. Ta kontakt med din lokala verktyg avdelning om eventuella kablar som kan köras under jord på din fastighet. Att slå dessa kablar kan orsaka stora problem som skulle kunna resultera i elektrisk ström, strömmen går ut eller värre. Du kommer också att mer än sannolikt vara ansvarig för att täcka kostnaden för eventuella reparationer som behöver göras på grund av någon felaktigt planerade gräva du har gjort.

Ett annat vanligt misstag du bör undvika är att installera röret vid inkonsekventa nivåer. Du vill inte ha några dips eller delar av avloppet som måste resa uppåt, även vid minsta grad. Detta kommer att leda till långsam vattenavrinning och eventuella säkerhetskopior, raster och sammanslagning. Du vill också se till att det inte finns några skarpa svängar i utformningen av ditt avloppssystem, eftersom detta kommer att orsaka problem angående rätt flöde av ditt vatten.

Att minnas dessa misstag och undvika dem när det är dags kan du spara mycket pengar, tid och svårigheter. Om du installerar ett dräneringssystem felaktigt, inte bara kommer du inte fixa det grundläggande problemet, men du kommer också potentiellt skapa mer för dig i det långa loppet. Hålla dessa saker i åtanke bör tillåta dig att kunna installera ett dräneringssystem.