Dos och inte göra under en toalett installation

krävs Pipes

Dränering och Clearance

Golvfläns skick

Säkra fläns och toalett

Installera Slangar och avstängningsventil

tätning

En toalett installation, så enkelt som det kan tyckas, kan skapa fler problem än att installera nästan alla andra hemmamatch. Oftast är dessa utmaningar relaterade till att uppfylla vissa specifika krav från lokala koder. I allmänhet kräver detta en kunskap om dessa koder och krav, tillsammans med den vård som krävs för att se till att de uppfylls vid behov. Byggnad skicklighet är i allmänhet inte utmaningen kommer du att, krävs för att uppfylla. För att bättre förstå dessa krav, kolla in informationen nedan.

Att installera toalett enligt standarder som krävs, måste du inkludera installera en stöta ut för tillförsel av kallt vatten. Detta stöta ut måste inkludera en avstängningsventil och flexibel slang. Du behöver också en 2-tums ventil, och en 3-tums avlopp.

För en toalett med hjälp av en filial avlopp måste toaletten vara nedförsbacke från någon handfat, dusch eller badkar som delar denna avloppet. Toaletten måste också uppfylla avståndskrav som involverar en närliggande vägg, stativ, eller badkar. En närliggande vägg får inte vara mindre än 15 inches från toalettskålen centrum. Från ett badkar kant på toaletten centrum, ska avståndet vara vid leasing 12 inches. Det minsta avståndet från den främre kanten av en toalettskål till en fixtur eller en vägg är 21 inches.

För en ny toalett installation, måste du först grov i en bottenflänsen och garderob böj. Om installationen är för en toalett ersättning, bör du ta bort vaxet och de gamla bultarna från tidigare toalett. Alla gamla vax kvar på golvet skulle kunna resultera i läckage mellan golvet och toaletten bas. Du kan använda den gamla flänsen om det är fast och fortfarande har släta ytor. Men om du hittar sprickor, ojämna ytor eller saknade bitar, måste du kasta den gamla flänsen och använda en ny.

Bottenflänsen måste placeras med sin bottenyta på den färdiga golvnivå. I ett nytt golv installation, installera golvet innan du installerar fläns, med golvytan som sträcker sig under toaletten. Med detta golv på plats, kan du fästa flänsen till golvet genom att dra åt flänsskruvarna. För att säkerställa att flänsen är nivån, använd en nivå som du dra åt skruvarna. Säkra toalettskålen genom att montera genom flänsen och golv bulthål, bultarna som fäster skålen på flänsen och golv. Som ni skärpa dessa bultar, måste du kontrollera skålen för att vara säker på att det är nivå.

Skär av matarledningen påbörjad slut och anslut den till avstängningsventilen. Anslut ena änden av flexröret till matnings stöta ut på botten av tanken, och den andra änden till avstängningsventilen.

Använd rörmokare kitt för att fylla de dekorativa lock som medföljde toaletten. Placera sedan dessa tak på ändarna av bultarna som håller på toaletten i golvet. Slutligen, täta eller täta den nedre kanten av toaletten med en silikon täta.