dörr weathers: dörr sko vs dörr svep

Om du försöker att spara energi i ditt hem, är ett bra ställe att börja med att installera dörr Tätningen. De två typer av Tätningen som kantar botten av en dörr är dörr skor och dörr svep.

dörr~~POS=TRUNC Sopar

Dörr svep kan hittas i form av en nylon blad som löper längs botten av dörren eller det kan komma i form av en långsmal borste med tätt packade nylonborst i en aluminiumhållare. Vissa produkter som kommer i blad formen har flera blad för att säkerställa en bättre tätning mellan botten av dörren och tröskeln. Fördelen av dörren svep är dess enkla installation, eftersom det kan skruvas på plats på utsidan av dörren utan att ta bort dörren. Trots den enkla installationen, dörr svep är inte lika effektiva på att skapa en tät, väderbeständig tätning som dörr skor är.

dörr Skor

Dörr skor är U-formade nylonband som kopp botten av en dörr. På grund av det faktum att bladen löper längs botten av dörren snarare än den yttre kanten av en dörr, kommer installationen kräver att ta bort dörren. Dessutom, beroende på storleken av dörren sko, kan du behöva skära en liten sektion av bottnen av dörren för att inrymma tillägget av dörren skon. Fördelen av dörren skon är att den skapar en bättre tätning än dörren svep och att, i allmänhet, kan det vara mindre synliga än dörren svep.