diy uppgifter hem förbättring – denna webbplats

är det, ledande oberoende hem förbättring och hem reparation webbplats. Det; har upprepade gånger hedrade bland de bästa på webben, och fick namnet “En av Top 50, platser i världen” av Time Magazine. Utöver sin utomordentligt bred förteckning över, ämnen, fungerar det de mest aktiva hem förbättring forum på Internet, som gör det möjligt, för konsumenterna att få personlig rådgivning från yrkesverksamma inom mer än 100 patienter.

DoItYourself grundades 1995 med målet att ge konsumenterna objektiv, hem förbättring och reparationsinformation i ett samhälle miljö. Idag DoItYourself, genomsnitt över fem miljoner unika besökare per månad. Med omfattande instruktioner till innehåll, engagera funktioner och intervjuer, och flytta modererade diskussionsforum, DoItYourself, gör det enkelt och roligt att ta itu med de mest komplexa projekt hem förbättring.

Vill du dela ett projekt du DIYed? Ta en titt, dina projekt avsnitt.

Vill delta i eller starta en konversation på ett hem förbättring ämne som har fått dig att tänka; Vårt forum är här för att hjälpa.

Funderar du på att gå med i ett team av duktiga författare / DIYers dela sina tips och erfarenheter med, våra många läsare? Kontakta oss via länken nedan för mer information.

Och om du har någon annan feedback eller frågor, vill vi gärna höra från dig; kontakta oss

Besök vår Reklam avsnitt för att lära sig mer om hur du kan få din, varumärke ut framför miljontals hobbyfolk.

Eller för att få hjälp att sätta upp en kampanj, maila oss eller, ring 310.280.5270