diy sträng smycken

Som pedagog och professionell frilansande skribent, har Laurie Bloomfield en magisterexamen i språkutbildning. Hennes publikation portfölj innehåller hundratals artiklar om olika ämnen inklusive hem förbättring, gör det själv-projekt och landskapsarkitektur, liksom finansiering, föräldraskap och utbildning. Hon ger högkvalitativa artiklar som sträcker sig från traditionella till samtida ämnen i både tryckta och digitala format.

Du kan lägga till en lantlig touch till din julpynt med hemlagad sträng ornament. Du kan göra dessa dekorativa bitar i valfri storlek och färg för att framhäva något utrymme i ditt hem. Ornamenten är lätta så att de lätt kan hängas var som helst, om dess på trädet eller som en krans uppträdda tillsammans. Detta projekt kommer att ta två dagar att slutföra, men det kommer att vara väl värt mödan.

Steg 1 – Spräng dina ballonger till önskade storlekar. Du kan skapa en imponerande utseende genom att göra prydnadsföremål i olika storlekar.

Steg 2 – Sätt på dig gummihandskar. Använd fingrarna för att tillämpa vaselin på ytan av ballongerna. Detta gör att du kan ta bort ballongen när hemlagad pasta är torr.

Steg 3 – Skapa en hemlagad pasta med hjälp av mjöl och vatten. Häll 3 koppar varmt vatten i en stor engångs folie långpanna (en engångs pan gör saneringen processen mycket enklare). Tillsätt 2 koppar vitt mjöl till varmt vatten och rör om tills blandningen är helt kombinerade och det finns inga klumpar.

Steg 4 – Lägg några ark vaxat papper på din arbetsplats. Den vaxat papper kommer att göra det lätt att ta bort strängen ornament från arbetsytan när de är torra.

Steg 5 – att bestämma hur mycket sträng du behöver för din första prydnad, linda några torra snöre runt en ballong. Täcka de ballongens yta flera gånger, omslags strängen i olika riktningar. Se till att lämna massor av små luckor i strängen så att du kommer att kunna se igenom det. När ballongen är täckt för att passa, använd sax för att klippa bort den använda längden.

Steg 6 – Placera snöre i facket av hemlagad pasta. Tillåta strängen att sitta tills den är helt mättad – ett par minuter.

Steg 7 – Ta en ände av strängen från pannan av pasta och börja placera strängen på ytan av ballongen. Linda ballongen med strängen, vertikalt och horisontellt, tills den är nästan grundligt täckt som du gjorde i steg 5. Tuck ändarna under inslagna sträng för att säkra den.

Steg 8 – Om du vill lägga till glitter, strö den över strängen medan pastan är våt. Låt strängen prydnad torka helt – cirka 24 timmar.

Steg 9 – När pastan är helt torr och strängen är svårt, använd din PIN-kod för att smälla ballongen inuti. Dra försiktigt ballongen inifrån strängen bollen genom en av de små öppningar.

Steg 10 – Att spraya måla sträng ornament, behöver du en väl ventilerad plats. Om möjligt, spraya dem utanför. Placera första prydnad i din kartong. Håll burken om en fot bort från prydnad och spraya färgen jämnt. Rotera prydnad för full färgtäckning. Ta bort den från lådan och ge tillräckligt med tid för att torka helt.

Steg 11 – När du har slutfört alla dina sträng smycken, bestämma var du vill visa dem. De kan hängas med en tråd prydnad krok på julgranen, uppträdda i en krans att hänga på en ledstång eller vägg, eller hänga dem från taket på olika höjder. Oavsett om du visa dem i ett ingången sätt, från en ljuskrona eller bredvid en trappa fall, kommer dessa dekorativa ornament skapa en imponerande semester touch till ditt hem.