diy ljudisolerade isolering tips

Tips 1 – Använd Mattor

Tips 2 – Använd skum

Tips 3 – Använd Vinyl Strips

Ljudisolerade isolering är inte något som bara används av professionella människor inom musik- och inspelningsfält. Med förbättrade tekniska framsteg och relativt mycket mindre men ändå kraftfull färdskrivare, många människor väljer att göra ett hem inspelningsstudio i ett av rummen i deras hem, eller i ett garage eller källare. Onödigt att säga, en sådan satsning kommer att producera höga ljud, som kan bug släktingar och även grannarna. Därför är det viktigt att på rätt ljudisolerade det särskilt rum för att undvika att vara en olägenhet. Det finns ingen anledning att spendera en massa pengar på ljudisolerade kapslingar och tillhörande professionella tillbehör. Här är några tips på hur du kan göra jobbet själv, med grundläggande artiklar.

Mattor kan kraftigt dämpa ljud produceras. Men inte begränsa sig till att endast använda mattor på golvet. Det är ett praktiskt och effektivt sätt att isolera ljud, genom att fästa mattor över väggarna. Mattor fungera som en god grund för ljudisolering i själva verket.

Du kan sedan bifoga lager av skum på mattan beläggning. Se till att fästa den väl och för att undvika överlappningar. Om skummet är ganska tjock, kan det vara bäst att använda spik snarare än lim. Du kan anse det lämpligt att lägga till mer än bara ett lager av skum för att klara av att isolera ljud bättre.

Rummet kommer oundvikligen dörrar, fönster och ventilation. I dessa områden är det bäst att täcka kanterna med vinylremsor.