designidéer för anpassningsbara pool slides

Lägga till anpassade pool diabilder är ett bra sätt att öka rekreationsanvändning av din pool och samtidigt förbättra dess visuella intryck. Anpassa poolen bilden med anpassade designarbete kan förvandla en vanlig pool glida in i en unik vatten upplevelse.

En anpassad hällkar slide efterliknar en ström tumlande i en sjö till estetiskt tilltalande. Ett annat sätt att föra naturen till din omröstning slide design är att bygga nivåer runt bilden och lägga till blad och andra växter för att skapa en frodig tropisk oas. Naturliga funktioner anpassade till ditt landskap och uteplats utformning tenderar att ge din pool skjut en sofistikerat utseende, medan ljusa färger kommer att skrika lekplats.

Rinnande vatten ner bilden minskar friktionen, vilket gör simmare att glida snabbare. Vatten kan tillsättas till en standardbana med anpassade VVS och den existerande pumpen.

När man överväger möjligheten att bygga en egen pool slide är det viktigt att tänka på djupet och typ av pool du har. Börja alltid med en bild som är kompatibel med din pool.